Vés al contingut principal
Inici
Requisits de compleció
Visualitza

Com funciona un curs virtual amb Moodle?

Un entorn virtual d'aprenentatge és una entorn virtual que combina diferents recursos educatius, espais d'interacció i avaluació de manera que permet reproduir dinàmiques d'ensenyament-aprenentatge. L'avantatge que ofereix un entorn d'aquest estil és que cada alumne pot llegir una lliçó, realitzar una activitat o participar en els espais de debat en el moment del dia que desitgi, adaptant-se al ritme de cadascú.

Moodle és la eina que fem servir per realitzar aquest curs. Va ser dissenyada per Martin Dougiamas, basant-se en les teories pedagògiques del constructivisme social, corrent pedagògica que posa en un punt central del procés d'aprenentatge la col·laboració i la cooperació.

Aquesta plataforma ens permet combinar:

  • els recursos didàctics.
  • les activitats que com a participants realitzareu. 

Al llarg del curs, et trobaràs molts elements, però en volem destacar dos:

  • Els recursos: son petites explicacions que et guiaran en les diferents etapes del curs.
  • Les tasques: trobareu espais de debat virtual (fòrums), qüestionaris, enquestes i activitats per a realitzar en línia o fora de línia (adjuntar un arxiu), entre d'altres tasques.

Darrera de cada fòrum obert, hi ha tot un grup d'alumnes, que com tu, estan realitzant aquest curs. Per tant, estàs convidat a compartir els teus dubtes i també les teves solucions. Darrera de les activitats proposades, persones docents que et guiaran i t'ajudaran en aquest procés!

Compartir és la clau de l'aprenentatge constructivista. 

Darrera modificació: dissabte, 25 d’octubre 2014, 20:19
loader image